συστηματα παραγγελιων καταστηματων εστιασης


Παρέχουμε σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, πελατών, προσωπικού, αποθήκης.
Online παραγγελίες από το δικό σας site. Ασύρματη παραγγελιοληψία από android tablet.

Περισσότερα

Έχουμε ακριβώς οτι χρειάζεστε!


Προσφέρουμε ποιότητα υπηρεσιών, άμεση υποστήριξη, τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας και ιδιαίτερα φιλικές τιμές!

Σύνολο υπηρεσιών

Δίπλα σας σε κάθε κομμάτι της επιχείρησης


Πρόγραμμα διαχείρισης

Το βασικό κομμάτι λογισμικού διαχείρισης της επιχείρισης. Αποτελεί την βάση της πλατφόρμας, με την οποία συνεργάζονται τα υπόλοιπα μέρη. (Για λεπτομέρειες και επίδειξη του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας)

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Eφαρμογή για android φορητές συσκευές (smartphones-tablets), που συνδέεται απευθείας με το βασικό πρόγραμμα στον κεντρικό υπολογιστή παραγγελιών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται απευθείας στο ταμείο, με δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας, τιμολόγηση, κ.α.

Online παραγγελιοληψία

Κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, με ενσωματωμένη φόρμα παραγγελίας. Αποστολή παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο στον κεντρικό υπολογιστή της επιχείρισής σας, άμεση προσπέλαση λειτουργιών και αλλαγές στην online φορμα μέσα από το κατάστημά σας (πχ τιμοκατάλογος, εκπτώσεις, προσφορές)

Remarketing

Μαζική αποστολή προσφορών και ενημέρωσης μέσω sms στους υπάρχοντες πελάτες σας. Διαφήμιση σε Social Media και μηχανές αναζήτησης. Αυξήστε την επαναληπτικότητα των παραγγελιών σας, κερδίστε περισσότερους σταθερούς πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες


Ρωτήστε μας για επιπλέον λειτουργίες & υπηρεσίες. Κλείστε ραντεβού στον χώρο σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, και να βρούμε την πιο εξυπηρετική και οικονομική λύση για εσάς!

(+30) 6975 863294