συστηματα παραγγελιων καταστηματων εστιασης


Σύστημα λήψης & διαχείρισης παραγγελιών για επιχειρήσεις εστίασης.
Online παραγγελίες από το δικό σας site.
Ασύρματη παραγγελιοληψία από android tablet.
Mobile apps παραγγελειοληψίας για android smartphones & iOS.

Περισσότερα

Έχουμε οτι χρειάζεστε!


Προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών πληροφορικής που χρειάζεται μια επιχείρηση εστίασης, με άμεση υποστήριξη και επιλογές για να έρθουν όλα στα μέτρα σας.

Δίπλα σας σε κάθε κομμάτι της επιχείρησης


Πρόγραμμα διαχείρισης

Το βασικό κομμάτι λογισμικού διαχείρισης της επιχείρισης. Αποτελεί την βάση της πλατφόρμας, την εφαρμογή που συγκεντρώνει όλες τις παραγγελίες, διαχειρίζεται τα στοιχεία και παράγει αναφορές.
(Για λεπτομέρειες και επίδειξη του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας)

Ιστοσελίδες με παραγγελιοληψία

Κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, με ενσωματωμένη φόρμα παραγγελίας. Αποστολή παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο στον κεντρικό υπολογιστή της επιχείρισής σας, άμεση προσπέλαση λειτουργιών και αλλαγές στην online φορμα μέσα από το κατάστημά σας (πχ τιμοκατάλογος, εκπτώσεις, προσφορές)

**Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Eφαρμογή για android συσκευές (smartphones-tablets), που συνδέεται στον κεντρικό υπολογιστή παραγγελιών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται απευθείας στο ταμείο, με δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας, τιμολόγηση, κ.α.

Remarketing

Μαζική αποστολή προσφορών και ενημέρωσης μέσω sms στους υπάρχοντες πελάτες σας. Διαφήμιση σε Social Media και μηχανές αναζήτησης. Αυξήστε την επαναληπτικότητα των παραγγελιών σας, κερδίστε περισσότερους σταθερούς πελάτες.

Mobile apps

Εφαρμογή για πλατφόρμες android & iOS. Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να συνδεθούν μαζί σας σε πραγματικό χρόνο, να πλοηγηθούν στα προϊόντα σας και να παραγγείλουν με ευκολία και ταχύτητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες


Ρωτήστε μας για επιπλέον λειτουργίες & υπηρεσίες. Κλείστε ραντεβού στον χώρο σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, και να βρούμε την πιο εξυπηρετική και οικονομική λύση για εσάς!

(+30) 6975 863294